Kezdőlap » Hírek

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők, Gondviselők!

2020-03-15 12:11:10
címke: hirdetmény

2020. március 16-tól a Kormány rendeletének értelmében iskolánkban is új oktatási munkarend lép érvénybe, a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Diákjaink az iskolát nem látogathatják, kollégistáink a kollégiumokból a vasárnapi nap folyamán kiköltöznek. Erről a kollégium értesítette az érintett tanulókat, illetve a kollégiumi csoportvezetőkön keresztül a gondviselőket.

Kérjük, a szülők/gondviselők jelezzék gyermekeik osztályfőnökeinek, amennyiben igényt tartanak gyermekeik felügyeletére, hogy azt kiscsoportokban megszervezhessük. A hétfői külső gyakorlatokon nem kell részt venniük a tanulóknak. A hétfői távolmaradásról az iskolák értesítik a gazdálkodó szervezeteket és felmérik, hogy mely cégek, vállalkozások várják el a megjelenést a gyakorlaton. A gyakorlat folytatásáról értesítjük Önöket.

Felhívom tanulóink figyelmét, hogy a megváltozott munkarend nem iskolai szünetet jelent, az oktatás folytatódik, csak más formában. A nevelőtestület dolgozik a megoldáson, azonban az új munkarend kialakításához, az átálláshoz pár napra szükségünk van.

Honlapunkon, illetve a naplón keresztül tájékoztatjuk Önöket a legfontosabb tudnivalókról. Forduljanak bizalommal gyermekeik osztályfőnökeihez!

Kérem tanulóinkat, legyenek felelősséggel saját maguk és környezetük egészségére is!

Kerüljék a nyilvános helyeket a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. Továbbra is nagyon fontos a gyakori kézmosás! Figyeljetek oda a vitaminbevitelre, a mozgásra!

Kollégáimmal meg fogjuk találni a módját, hogy a tudást átadjuk Nektek, de ehhez a Ti közreműködésetekre is feltétlenül szükség van.

Most felelősségből, egymásra való odafigyelésből és türelemből vizsgázunk.

Kérem Mindenki támogatását, azt előre is köszönöm!

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Tisztelettel: Riczkó Eleonóra, igazgató